Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Uselt av Aftonbladet om Kiss

Kategori: Fritt svävande tankar

Det här är ju så dåligt av Aftonbladet så att man in te vet om man ska gråta eller grina. Kiss släpper en ny skiva, vilket inte är  nån direkt nyhet, då det läckt ut sedan ett bra tag. Men:

1. ".skriver NT.se", säger Aftonbladet? Vad? Aftonbladet refererar till Norrköpings Tidning? Kunde inte Aftonbladets låtsasjournalister letat lite själv efter var informationen kommer ifrån? Som till exempel här (för tre månader sedan)? Eller så kunde man ju läst NT:s notis, och följt referensen till Kiss hemsida, och fått informationen därifrån?

2. "Både gitarristen Tommy Thayer och trummisen Eric Singer kommer att få låna micken av Paul Stanley på nya skivan". Sedan när äger Paul Stanley micken i Kiss? Sedan första skivan har både han och Gene Simmons sjungit, och på många av skivorna har även de som för stunden spelat bas respektive trummor sjungit.

3. "Det finns ännu inga uppgifter om när det nya albumet kommer att ges ut.". September står det på ett antal ställen. LÄser man www.kissonline.com ordentligt är det möjligt att man hittar mer exakt infomration än så. Vad som sedan är sant i slutändan är en annan sak, men sånt har väl aldrig bekymrat Aftonbladet? 

Gå hem, läs på, och skriv om!
Kommentera inlägget här: