Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

En skyltdocka med lite kurvor

Kategori: Fritt svävande tankar

En något mindre spattig skytdocka har gjort entre och skapat visst intresse i världen tycks det. Det är väl bra i sig, men jag tycker det är konstigt i allmänhet att såväl skyltdockor som kläder tycks rikta sig till en så begränsad grupp människor. Det är svårt att se att det inte skulle finnas pengar att tjäna på en kundgrupp som väger över medel, när det finns pengar att tjäna på dem som väger under medel?
 
Kort sagt:  Vad är det som gör att det är mycket svårare för den som är lite överviktig, eller bara inte anorektisk, att hitta kläder att göra av med sina pengar på? Först finns de aldrig på skyltdockorna, och sen finns de nästan aldrig på galgar heller. Missar inte klädtillverkarna nåt här? Typ...pengar?   
 
Eller tror man att människor som är lite större inte har några pengar kvar till kläder, för att de gjort av med allt på mat?
 

Jesus i en duk

Kategori: Fritt svävande tankar

Detta måste ju vaa en sorts journalistiskt bottennapp? Nån på andra sidan jorden tycker sig se en bild av Jesus i en ihopvikt duk han vecklar upp. Den på Aftonbladet som valde att godkänna puoblicerandet av detta trams borde inte få jobba på en tidning överhuvudtaget. 

Tji Norrsken

Kategori: Fritt svävande tankar

Trots ivrigt spanade så fanns där inget Norrsken att beskåda under natten. Kan möjligen ha varit p.g.a. att det var en smula mulet?