Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Vems är skulden?

Kategori: Fritt svävande tankar

Jag tycker att media borde självcensurera sig, och förskona den 17-åriga Veronica från att få sitt uttalande om att hon anser att "polisen dödat hennes pojkvän" publicerat.

Självfallet är det som skett tragiskt, och självfallet kan polisen ha agerat olämpligt. Men 22-åringen som körde motorcykeln hade inget körkort för MC, körde mot rött, försökte smita från polisen, och körde 250km/h. Hade han stannat och tagit sitt straff för någon av dessa lagöverträdelser, eller låtit motorcykeln stå, så hade han levt idag. Att skylla på polisen är bara dumt. Naturligtvis kommer uttalandet från en chockad och förtvivlad flicka, som förlorat sin käresta, och kan därför ges viss förståelse, men det är likafullt helt orimligt att skylla detta på nån annan.

Norge

Kategori: Fritt svävande tankar

Norge är ett land i sorg, och med dem en stor del av världen. Det som hänt är obegripligt, och fruktansvärt för såväl de enskilda drabbade, som för demokrati och frihet.

Mina tankar är med dem som drabbats mer personligt än jag själv,

Omoget

Kategori: Fritt svävande tankar

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker detta är extremt löjligt av Josefin Öqvist. Laget har en gemensam ceremoni för att fira mål, och hon vill inte vara med. Med den attityden borde man inte ägna sig åt lagsport, utan nån individuell sport där man kan sura på sin egen kant och tycka att att man är cool