Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Könsförvirringen är total

Kategori: Fritt svävande tankar

Det här är ju kul. Ett extra omklädningsrum för dem som inte är bekväma med att byta om blad pojkarna eller flickorna. Jag förmodar att man ska vara bekväm med att byta om blad ett gng könsförvirrade individer av båda könen, då?
 
Alternativt får bara en person byta om i detta extra omklädningsrum. Då får man mäta hur obekväm man är, och se vom som är obekvämast.
 
Jag kan medge att det faktum att det finns homosexuella personer gör detta med könsindelade omklädningsrum extremt besvärligt. Hur man än vänder och vrider på det riskerar individer att hamna i omklädnignsrum där de ska visa sig nakna inför de som uppfattar dem som varandes av det kön som tilltalar dem. Men....detta kan väl inte hjälpa upp situationen alls?

Apr. 14, 2013

Kategori:

Enligt media ska en bil ha kört in i Visby ringmur i 100km/h. En livshotande skadad, en allvarligt skadad, och en lindrigt skadad.Är det realistiskt att hastigheten skulle ha varit så hög? Muren flyttar sig inte. En person är lindrigt skadad. artiklarnas bilder visar en bil med nosen rakt in i muren, med lysande bakljus, och någorlunda i form av en bil. farten måste ha varit mycket lägre tid smällen, gissar jag.Är det inte en del av en journalists jobb att göra rimlighetsbedömningar? Eller går smaskiga rubriker före allt?

Rondellelände

Kategori:

Hur ska man använda blinkers i en rondell? Inte så som de flesta gör i alla fall.