Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Farligt med MC

Kategori: Fritt svävande tankar

Så här på vårkanten blir man återigen varse hur motorcyklister far fram i trafiken, och blir påmind om statistik som visar hur motorcyklister är utsatta och mer olycksdrabbade i trafiken.

Utan att nödvändigtvis på något sätt dra absolut alla över en kam, så vill jag nog påstå att det inte så mycket är att köra motorcykel i sig som är farligt, utan snarare att det är personer som är farliga för sig själv som kör motorcykel.

Det känns som att ha hamnat mitt i en flock nyligen utsläppta unghästar som måste springa av sig, kosta vad det kosta vill. Tyvärr kostar det, både i liv och lidande.

Barmhärtighet

Kategori: Fritt svävande tankar

Ur Ginzas senaste katalog:

"Säga vad man vill om Bert Karlsson och hans Fame Factory, men det produceras onekligen nya artister i en rasande fart där. Vad Skulle Melodifestivalen varit utan dem?"

Tja...ett antal plågsamma delfinaler kortare, kanske?

Dagens observationer

Kategori: Fritt svävande tankar

På en skylt söder om stockholm står "Bygg utfart". Då vägsträckan är en 70-sträcka, så ter det sig som en synnerligen dålig ide att med en skylt på detta sätt uppmana kreti och pleti att bygga utfarter där. Och behöver de en utfart byggd så kan de väl anlita exempelvis NCC?

Måste man vara analfabet för att få jobb hos skyltmakare?