Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Bengt-Åkes revansch

Kategori: Fritt svävande tankar

Efter att ha idiotförklarats av en massa självutnämnda experter för att ha tagit time-out i gårdagens semifinal, så tog Bengt-Åke Gustafsson idag en alldeles briljant liten hämnd genom att ta timeout med 0.7 sekunder kvar. Go, Bengt-Åke!

Hundar som dödar

Kategori: Fritt svävande tankar

Så länge hundägare har hundar av raser som gör så här (och dessutom faktiskt i någon mening är avsedda att göra det) så tycker jag inte man ska behöva acceptera hundägare som hävdar att "jag har kontroll på min hund, och du är orolig i onödan". Denna hundägare ansåg säkert samma sak.

Hundar som dödar

Kategori: Fritt svävande tankar

Så länge hundägare för sitt eget nöjes skull ska ha hundar av raser som är kända för att (och närmast avsedda att) kunna bli aggresiva och attackera människor på detta sätt, och så länge dessa hundägare inte ens kan ha kontroll på dessa hundar, så undrar jag varför de ska ska få ha hundar alls? Med samma argument som de har, dvs "jag har kontroll, och MIN hund är så snäll, det är bara du som är orolig i onödan", skulle vi acceptera att radhusägare hade majbrasor på tomten. "Jag har kontroll, och jag har en hink vatten bredvid, oroa dig inte, fegis".