Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Lågprisflyg

Kategori:

Det är ingen besparing att flyga med bolag som minimerar servicen. i alla fall inte när det de betraktar som minimerbar service inkluderar personal i incheckningdisken, liksom möjliget att checka in online för att slippa just den manuella incheckningen.

Tid är också pengar.

Oct. 08, 2012

Kategori:

Enligt wikiquotes sa Ines Uusman aldrig att Internet var en fluga, utan:

" Jag vågar inte ha någon alldeles bestämd uppfattning men jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet. [...] Att sitta och surfa på nätet tar en himla massa tid. Vad är det bra för? [...] Det kanske är så att det är något som vuxit upp nu. Alla pratar om internet men kanske är det övergående och sedan blir inriktningen mer specificerad."

Givet Facebooks framgång så hade hon uppenbarligen helt fel. Vi är beredda att ägna hur mycket tid som helst till att surfa runt helt ospecificerat. vad det är bra för? Tja...musklerna i musknappsfingret?

Nystart?

Kategori:

Nä. men kanske kan jag blåsa lite liv i den här gudsförgätna platsen, ändå.

Ska dock börja med att säga att jag tror mina förutspåelser om att bloggar i slutändan inte skulle ha några läsare för att det finns så många som skriver och så relativt få som skriver verkar slå in. På min blogg i alla fall:-/