Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Bildrullar

Kategori: Fritt svävande tankar

Idag har jag färdats på motorväg, och så kallad 2+1-väg, dvs en egentligen trefilig väg som delats upp så att ömsom en ömsom andra färdriktnignen har dubbla körfält. Jag tror jag sdagt det förut, men måste säga det igen:

Vad är det som gör att folk kör 80 när det är en fil, och 120 när det är 2 filer (jo, det är dagens sanning, jag drabbades av en sådan). Det finns två möjligheter, som jag ser det:

1. De vill jävlas med den som är bakom, vilket betyder att det sannolikt är livsfarligt att köra om dem, då de kan få ett raseriutbrott.

2. De vågar inte köra mer än 80 km/h för att det är smalt, men ökar gärna till 120 km/h när det är bredare. Vilket sannolikt innebär att det är förenat med livsfara att köra om dem trots att det finns plats, eftersom de uppenbarligen betraktar utrymmet som sin egen vingelbuffert.

Jag körde om. Till slut, och innan de hann upp i 120 km/h

Mer fotbollsfakta

Kategori: Fritt svävande tankar

Joey Barton anses farlig för allmänheten, har blivit portad från sin gamla klubb, och firar nyår i häktet. Med klockren logik säger Aftonbladet att "Barton har hittills gjort en A-landskamp och två för U21, så Newcastle fick betala 85 miljoner kronor för honom".

Jaha? En allmänfarlig kåkfarare som ingen vill ha anses p.g.a. en landslagsmatch ändå värd 85 miljoner kronor? 

Jag undrar vad jag, vars enda brist är att jag en gång åkte fast för att min framlykta på cykeln inte fungerade, och faktiskt spelade innebandy i division inte alltför mycket, kan betinga för värde? Nån halv miljard eller så?

Fotbollstöntar

Kategori: Fritt svävande tankar

Skälet till att jag har svårt att se fotbollsspelare som idrottshjältar:Killarna vid 0:45 respektive 1:15 är gyllene exempel på hur dessa "män" gör sig själva till totalt åtlöje. Varför gör man så när man vet att det filmas?