Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Skönt

Kategori: Fritt svävande tankar

Någons sorts skönhetsprogram pågår på TV där en polis som vill bli lite manligare stylas. Jag noterar två lustigheter:

1. Polisen säger att han till vardags går i pikétröja. Jag antar att det är för att han åker piket buss?

2. Stylisten säger som om det vore en universell sannign att "ju mer manlig man vill vara desto mer produkter behövs". Undrar om han jobbar som säljare?

2013, eller nåt

Kategori: Fritt svävande tankar

De "röd-gröna" (vilket himla namn? Blir inte rött och grönt gult, för övrigt?) lovar att alla soldater i Afghanistan ska vara hemma 2013. Löftet är så dumt att man till och med själva när man lyfter på locket lite och frågar Mona Sahlin säger att "det naturligtvis beror på hur läget utvecklar sig". Är inte sanningen den att vem du än frågar, så måste svaret bli exakt det. Dvs att det beror på hur läget utvecklar sig. Att lova ett år är bara en valfläskig fasad, väd noll och intet.

15 miljoner...jättelika?

Kategori: Fritt svävande tankar

15 miljoner Volkswagen Golf har tillverkats. Frågan är varför man får tillgodoräkna sig X olika helt olika generationer av bilar som tillhörandes en enda modell? Att döpa dem till samma sak är ju inte så fantastiskt svårt. Däremot finns inget  alls kvar av ur-golfen i den Golf vi ser idag. Och vad hade hänt om äve VW1300 (bubblan) hetat "Golf"? Hade man räknat med även den då?