Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Vista = Inte mycket bättre

Kategori: Fritt svävande tankar

Inget såll kanske (fast hur vet jag det?), men Windows Vista är allt annat än stabilt. Förvisspo ska man inte skylla allt på Vista, en stor del av problemet består naturigtvis i att andra program inte ännu anpassats till Vista. Men när den så kallade "förmåns-dator" som jag har via jobbet, trots att den bara har program som levererats med den, kraschar och beter sig all,mänt instabilt, så känns det som att Vista i sig helt enkelt inte är redo ännu. 

Man kan inte enbart skylla på vägen när det är halt.  Däcken är en del av ekvationen.

Inkonsekvenser

Kategori: Fritt svävande tankar

I en intervju stälde sig en gång Dave Mustaine i bandet Megadeth hur det kom sig att samma år som Megadeth anklagades för att uppvigla till självmord i en låttext (Tout le Monde, som enligt Mustain själv inte alls handlar om självmord), så valdes Kurt Cobain (stavas det med C?) till "Man of the Year i USA", efter att ha tagit sitt liv.

Jag kan bara hålla med. Mycket märkligt

XP = såll

Kategori: Fritt svävande tankar

Jag tror jag sagt det förut, men det tål att upprepas:

Varför (och hur??) visar Windows XP antalet olästa mail man har i anslutning till inloggningsnamnet? Mail VAR? Och vad har Windows överhuvudtaget med antalet mail jag har att göra? Och vem har sagt att jag vill att vem som helst ska se den information från mitt passwordskyddade mailkonto på min passwordskyddade windowsanvändare, UTAN ATT DE HAR MITT PASSWORD????