Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Smört

Kategori: Fritt svävande tankar

I Umeå har några smarta ungdomar på en högstadieskola genomfört den genomtänkta handlignen att hälla ut Smörsyra på golvet. På en toalett verkar det som, men det torde göra lite skillnad. För den som inte vet det, så luktar Smörsyra extremt illa. Skolan har nu varit stängd i dagarna tre, för sanering och byte av golv. De smarta ungdomarna (eller deras föräldrar) får en räkning hem i brevlådan. Samma Umeå har samma vecka drabbats av kollapsat golv i en konsertlokal med 20-talet skadade konsertbesökare, och ett bombdrama deluxe

Vad är 95?

Kategori: Fritt svävande tankar

SJ har en reklamkampanj med ovanstående kryptiska formulering som huvudinslag. Ett företag i porrindustrin påstår att det är deras lansering av en vuxencommity på nätet, och SJ upprörs.

Jag kan inte låta bli att skratta lite. SJ kan inte gärna ha ensamrätt på talet 95, och det måste således vara helt fritt fram för en vuxencommunity att kalla sig 95, och det kan inte heller gärna vara otillåtet att hävda att överallt dör denna oskyldiga och av ingen ägda siffra står, så är det reklam för denna community.

Får inte SJ skylla sig själv?

Extra, extra

Kategori: Fritt svävande tankar

Enligt uppgift (från säker källa, dvs en kristen sekt, vars åsikt förmedlas av Aftonbladet) blir man homosexuell av att lyssna på Nirvana. Det låter ju...logiskt?