Mentala utsläpp

En förskönande omskrivning

Mer dumheter från AB

Kategori: Fritt svävande tankar

Detta är ju helt befängt:

Aftonbladet har kommit fram till, och publicerar själva, att de regler som man själva avslöjat att Juholt brutit mot inte finns. Det finns alltså inget som säger att man som riksdagsledamot inte får ta emot ersättning för både sin egen och andra personers övernattningsbostad.

Ok...

1. Gör om regelverket. Det är självklart att vi inte ska finansiera andra personers permanenta lägenheter med ersättning till våra folkvalda. OM resten av familjen också ska kunna flytta till Stockholm för att möjliggöra att riskdagsledamöter kan bo i andra delar av landet, så ärd et en helt annan fråga. Detta är övernattningslägenheter, och syftet är att man ska kunna ha sin familj och sitt hem kvar där man hör hemma. Inte att staten (folket) ska finansiera ett permanent boende för en sambo som ändå bor i Stockholm.

2. Inse att det bara för att det finns ett kryphål i ett regelverk inte är rätt att nyttja det som topp-politker. Enkel moral säger att man inte tar emot erästtning för utgifter man inte har. Den som behöver ett regelverk för att fatta det ska inte vara politker